DRUKWERK

Brochures, visitekaartjes, enveloppen, stickers, briefpapier, schrijfbloks, trouw- en jubileumkaarten enzovoort.... Wat u ook gedrukt wilt hebben, ik regel het voor u! Van ontwerp tot en met de levering op het bedrijf of aan huis.

 

Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van drukwerk, de ontwikkelingen gaan snel en daarnaast is er ook nog eens een ruime keuze aan: papiersoorten, formaten, pms-kleuren en afwerking. Voor de meeste mensen een grote puzzel om dat alles uit te zoeken en daarom help ik u graag.

" Wat is het toch een geweldig vak! Mooie ontwerpen maken voor starters, grote en kleine bedrijven, maar ook voor particulieren."

Mijn uitdaging is ontwerpen wat de klant bedoelt en wil uitstralen. Vernieuwing, passie, kracht, vertrouwen, noem maar op. Dat begint uiteraard met een goed gesprek. Ik denk graag met je mee!

 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitstraling of een aanpassing van je huidige huisstijl? Heb je nieuwe toekomstplannen door bijvoorbeeld het opstarten van een nieuw bedrijf? Neem dan contact met mij op!

Ilonka Laarman

info@ilonka-ontwerp.nl