LOGO EN HUISSTIJL HOMEACCENT

U wilt het interieur van uw woning veranderen of vernieuwen, maar geen idee hoe? Dan moet u bij HomeAccent zijn. Een interieurbureau met jarenlange ervaring en een specialist in het maken van 3d ontwerpen.

 

Per 1 juni 2017 hebben Esther en Martin van HomeAccent een nieuwe woonwinkel geopend in het mooie centrum van Ootmarsum. U kunt hier terecht voor unieke accessoires, meubels, raam- en wandbekleding enz... Alles voor uw interieur dus!

 

Bij deze verandering hoorde natuurlijk ook een nieuwe huisstijl. Deze mocht ik voor ze verzorgen. Met veel plezier en naar tevredenheid is het logo, al het drukwerk, de nieuwsbrief  en de raambelettering aangepast.

CLIENT:

HomeAccent

INFO:

Huisstijl

Mijn uitdaging is ontwerpen wat de klant bedoelt en wil uitstralen. Vernieuwing, passie, kracht, vertrouwen, noem maar op. Dat begint uiteraard met een goed gesprek. Ik denk graag met je mee!

 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitstraling of een aanpassing van je huidige huisstijl? Heb je nieuwe toekomstplannen door bijvoorbeeld het opstarten van een nieuw bedrijf? Neem dan contact met mij op!

Ilonka Laarman

info@ilonka-ontwerp.nl